top of page

copa catalunya

PALAMÓS CF 4 - UE VIC O

El Palamós s'ha imposat al Vic en la segona eliminatoria de la segona fase de la Copa Catalunya. L'equip palamosí ha dominat d'inici a fi i ha gaudit de nombroses oportuninats per obrir el marcador a la primera part, que ha acabat amb l'empat inicial.

Als 20 minuts, Arimany ha enviat al pal una centrada de Pugui i poc després ha intentat superar el porter vigatà amb una baselina que ha quedat curta. Tot seguit, Ritxi ha xutat massa creuat i a punt d'acabar els primers 45 minuts ho han intentat, també sense sort, Pugui i Marc Vila.

A la segona part, el Palamós potser ha tingut menys ocasions, però ha estat més efectiu. Javi Reevert, només entrar, ha encarrilat la victòria de penal. Acte seguit, Pugui ha fet el 2-0. El marcador ja no s'ha mogut fins a les acaballes del partit, en que Dani Fernández ha prés el protagonisme fent el 3-0 i donant-li el 4-0 a Pugui.

PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Subi, Chicho (Cunill), Javi Morales, Raul Calvo, Venzal, Marc Vila (Dani Fernández), Ritxi (Iván Díaz), Pugui, Arimany (Revert).

UE VIC: Francesc, Jordi Pla, Roquet, Serra, Verdaguer, Pol Coll, Puigdesens, Nil Coll, Berrocal, Jordi Saus, Carles Vall; (Bejar, Roca, Puigdollers, Catalán).

GOLS: 1-0 Revert (pen.); 2-0 Pugui; 3-0 Dani Fernández; 4-0 Pugui.

FITXA.

CAN GIBERT 4 - PALAMÓS CF 2

Un Palamós farcit de juvenils dona la cara però no pot sotmetre el Can Gibert.

El Palamós es va imposar a la primera part amb un equip més titular (0-2).

CAN GIBERT:

PALAMÓS CF:

GOLS:

PALAMÓS CF 1 - RCD ESPANYOL B 3

No ho ha tingut fàcil l'Espanyol B per doblegar el Palamós, que ha tonat a donar una molt bona imatge, sobre tot a la primera part en que ll'Espanyol ha dominat la posesió de l'esferica; mentres el Degà, amb una defensa avançada i molt presionant montava ràpids contraatacs. Als 35 minuts l'Espanyol s'ha avançat gracies a un esplèndit cop de cap de Borja a centrada de Aday.

A la segona part, el Palamós ha donat entrada a Marc Vila i Javi Revert, mentres l'Espanyol ha fet equip nou.

Revert ha aprofitat una mala cesió al porter per empatar el partit (60'), però l'Espanyol s'ha tornat a avançar de penal i ha sentenciat poc després amb un ràpid contraatac.

PALAMÓS CF: Bayona, David Malo (Guillem), Subi (Zayas), Cunill (Chicho), Javi Morales (Sergi Valls), Raul Calvo, Venzal, Ritxi (Bachs), Pugui (Álvaro) Arimany (Revert), Dani Fernández (Marc Vila).

UE LLAGOSTERA: Pau, Pere, Albarrán, Héctor, Ferran, Caballé, Arthur, Miravent, Aday, Kilian, Borja; (Coque, Robert, Rayllo, Èric, Aitor, Jordan, Canadell, Iván Sales, Mamadou, Canario, Jairo, Xavi Puerto).

GOLS: 0-1 Borja; 1-1 Revert; 1-2 Canario (pen.); 1-3 Mamadou.

PALAMÓS CF 4 - UE LLAGOSTERA B 1

Malgrat el gol matiner del Llagostera, el Palamós s'ha mostrat sòlid en defensa i incisiu en atac; i en pocs minuts ha donat la volta al partit. Chicho ha rematat magistralment un corner per empatar el partit i Arimany ha fet el 2-1. A les acaballes de la primera part, Marc Vila ha sentenciat fent el tercer gol palamosí.

Els canvis que ha introduit el Llagostera a la segona part no han donat resultat, i el Palamós ha dominat a plaer. A poc d'acabar, una gran internada per banda drta de Dani Fernández ha servit perque Pugui marqués el 4-1 definitiu.

PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Subi, Javi Morales, Chicho, Raul Calvo, Venzal (Cunill), Marc Vila, Ritxi, Pugui, Arimany (Dani Fernández).

UE LLAGOSTERA: Kevin, Masó, Cano, Barnils, Barón, El Morabet, Iglesias, Guille, Nuha, Badre, Manga (Vallho, Aumatell, Enric Pi, Sellarès, Chamorro).

GOLS: 0-1 Badre; 1-1 Chicho; 2-1 Arimany; 3-1 Marc Vila; 4-1 Pugui.

FITXA.

PALAMÓS CF 1 - CE SABADELL SAD 3

La primera part ha estat més moguda i entretinguda. El Palamós ha mogut bé l'esferica, tocant amb criteri al centre del camp i desbordant bé per ambdues bandes; però sense definir i només Subi ha pogut superar la defensa vallesana amb un gran gol de bolea. El Sabadell, però, ha aprofitat les seves tres aproximacions més clares (les tres pel centre) per posar un 0-3 quasi definitiu al marcador.

La segona part ha estat de tràmit.

PALAMÓS CF: Bayona, Malo (Dalmau), Revert (Arimany), Cunill, Chicho (Sergi Valls), Raul Calvo, Venzal (Álvaro), Ivan Díaz (Ritxi), Marc Vila (Morales), Pugui, Subi.

CE SABADELL SAD: Sergi, Joan, Cristian, Collantes, Toni Lao, Edgar, Barral, Sotan, Olivas, Moha, Llorente (De Navas, Damas, Agustí, Juanma, Alberto, Marçal, Marc, Yeray, Antonio).

GOLS: 0-1 Edgar; 0-2 Collantes; 0-3 Sotan; 1-3 Subi.

Sentit homenatge de la plantilla palamosina a Jaume Duran. (Foto: Josep Cama)

UE LLAGOSTERA B 1 - PALAMÓS CF 0

UE LLAGOSTERA B: Palet, Savi, Solan, Sarrà, Guille, Pato, Kevin, Mitjà, Martínez, Mesa, Badre (Nordí, Adrià, Oriol, Rubén).

PALAMÓS CF:  Martí, Zayas, Chicho, Morales, Álvaro, Iván Díaz, Molist, Venzal, Dalmau, Arimany, Dani Fernández (Bayona, Malo, Subi, Cunill, Valls, Raul Calvo, Marc Vila, Pugui, Revert, Litus).

GOLS: Pato (pen.).

trofeu del suro (1)

AE GUÍXOLS 0 - PALAMÓS CF 1

AE GUÍXOLS: Sergi Andreu, Aitor, Amaya, Tena, Moha, Garrido, Fonollet, Sosse, Devesa, Carlos Gómez, Medina.

PALAMÓS CF: Bayona, Malo, Subi, Chicho, Raul Calvo, Ivan Díaz, Maik, Jaume Duran, Revert, Pons, Toni Rodríguez.

GOLS: Chicho.

trofeu del suro (2)

UE LLAGOSTERA 4 - PALAMÓS CF 1

UE LLAGOSTERA: Moragón, Barón, Cano, Òscar Àlvarez, Enric Pi, Tito, Fullana, Pitu, Maldonado, Eloi Gila, Chamorro.

PALAMÓS CF: Fedir, Morales, Venzal, Marc Vilà, Ritxi Mercader, Arimany, Dani, Bachs, Diego Zayas, Sergi Valls, Rubén Moraguez.

GOLS:1-0 Isaac; 1-1 Arimany; 2-1 Sellarés; 3-1 Chamorro; 4-1 Fullana.

PALAMÓS CF 1 - GIRONA FC 4

El Girona s'ha endut el trofeu Vila de Palamós al imposar-se per un gol a quatre a un Palamós CF molt voluntariós i lluitador. Els gironins han marcat el temps del partit a la primera part, fent valer la seva superioritat tècnica. El domini s'ha traduit en dos gols; mentres que el Palamós no ha gaudit de massa oportunitats. La més clara, una rematada alta d'Arimany després d'una centrada de Javi Revert.

Els nombrosos canvis a la mitja part han semblat benefiaciar el Palamós, que ha tingut més profunditat i control de l'esfèrica. Pugui ha escurçat diferències al recollir el refús de Palatsi a un penal que ell mateix havia llençat. Però d'aquí al final, el domini ha tornat a ser del Girona que ha sentenciat amb dos gols més.

PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Subi, Raul Calvo, Valls, Maik, Jaume Duran, Venzal, Revert, Ritxi, Arimany; (Chicho, Morales, Iván Díaz, Marc Vila, Pugui, Dani Fernández, Pons, Zayas, Toni Rodríguez).

GIRONA FC: Palatsi, David García, Chus Herrero, Matamala, Eloi, Timor, Jofre, Bordes, Juanlu, Sanchón, Migue;(Herrera, Richy, Rovirola, Coris, Serramitja, Varesse, Litus, Carmona, Juncà, Vivancos, Arjona, Muñoz).

GOLS: 1-0 Bordes; 2-0 Jofre; 1-2 Pugui; 1-3 Serramitja; 1-4 Muñoz.

(Vídeo: Laura Avilés)

PALAMÓS CF 0 - UE OLOT 1

El Palamós va controlar bé l'Olot, jugant-li de tu a tu i sense cap mena de complexe. La primera part (0-0) va ser de domini altern, amb molt de toc i sense oportunitats clares per cap dels dos equips. A la segona, l'Olot va fer un pas endavant, i el Palamós, malgrat els canvis, ho va seguir intentant. Una jugada personal del garrotxí Coro va sentenciar el xoc a poc de començar la represa.

PALAMÓS CF:  Bayona, David Malo, Subi, Raúl Calvo, Morales, Venzal, Maik, Pugui, Dani Fernández, Ivan Díaz, Revert (Martí, Marc Vilà, Jaume Duran, Arimany, Rubèn, Bachs, Zayas, Toni Rodríguez, Sergi Valls).

UE OLOT: Òscar, Freixa, Gerard, Savall, Rojas, Abel, Ferrón, Roger, Carlos Martínez, Pagès, Toni Rueda (Gerard Serra, Àlex, David López, Hostench, Xavi Muñoz, Èric Vilanova, Corominas, Miki).

Gols:  Coro.

PALAMÓS CF 7 - CE PREMIÀ (JUV.) 0

* Després d'una primera part més aviat avorrida (1-0), el Palamós va sentenciar a la segona.

* Revert va tornar a demostrar el seu instint assassí amb un hat-trick.

PALAMÓS CF: Martí Bartrina, David Malo, Subi, Raul Calvo, Morales, Neil Araújo, Pugui, Fran Iglesias, Arimany, Toni Rodríguez, Bachs; (Fedir, Revert, Rubén, Àlvaro, Marc Vila, Joan Pons, Guille, Zayas, Chicho).

CE PREMIÀ: Albert, Villegas, Berenguer, Esteban, Mas, Serra, Corzo, Julen, Montero, Soler, Buitrago; ( Vela, Joan, Martí, Maynau, Bustos, Berjano, Aitor, Torralba, Paulí, Sergi, Jofre).

Gols:  Pugui (2), Rvert (3), Pons, Rubén.

PALAMÓS CF 0 - SOUTHAMPTON FC 8

* El Palamós, amb una setmana justa d'entrenaments, va ser capaç d'aguantar a la primera part. Dani Fernández va tenir les oportunitats més clares i va poder marcar.

* A la segona, els anglesos fan valer la seva superioritat per infringir una derrota contundent, que no dolorosa,  al Degà.

* Els juvenils Fedir i Bachs van debutar amb el primer equip.

PALAMÓS CF: Bayona (Fedir, Martí Bartrina), David Malo (Neil Araujo), Chicho, Iván Díaz (Toni Rodríguez), Marc Vila (Guille), Maik Molist (Bachs), Jaume Duran (Pugui), Dani Fernández (Sergi Arimany), Bacho (Morales), Subi (Diego Zayas), Venzal (Fran Iglesias).

SOUTHAMPTON FC: Artur Boruc (Paulo Gazzaniga), Calum Chambers (Nathaniel Clyne), José Fonte (Jack Stephens), Dejan Lovren (Jos Hooiveld), Danny Fox (Luke Shaw), Jack Cork (Victor Wanyama), Morgan Schneiderlin ( Jordan Turnbull), Adam Lallana (Steven Davis), Lloyd Isgrove (James Ward-Prowse), Jason Puncheon (Guly), Rickie Lambert (Jay Rodriguez).

Gols: Adam Lallana, Jason Puncheon, Morgan Schneiderlin, Jay Rodriguez (pen.), Guly (3), Luke Shaw.

Un hat-trick en 10 minuts de Guly va ser el més destacat de la victòria 8-0 davant el Palamós.

(Extracte de la crònica del  web oficial del Southampton FC)

Els Saints guanyaven per tres gols al descans, però va ser al segon període quan les coses van quedar clares, amb un excel · lent triplet de Guly després d'un penal marcat per Jay Rodriguez i un gol de Luke Shaw a cinc minuts del final.

Els Saints van dominar des del principi, i bé podrien haver marcat als dos minuts quan una centrada de Puncheon rematada per Rickie Lambert va sortir per damunt del travesser.
Als 11 minuts, Lloyd Isgrove va internar-se i va donar una passada mil·limètrica que va permetre LALLANA  superar el porter Bayona amb facilitat.
Els amfitrions van tenir, tot seguit, una oportunitat per igualar quan Iván Díaz va jugar amb Dani Fernández, però Artur Boruc va aturar còmodament.
En canvi, van ser els Saints qui va marcar el segon gol quan Puncheon va rematar una centrada  de Danny Fox.
Fernández no va poder superar un Boruc en plena forma; i el porter dels Saints encara va haver d'intervenir altre cop davant Fernández, aquest cop amb els peus.
Els visitants van marcar el tercer als 23 minuts a rel d'una falta sobre Isgrove.

Schneiderlin va tenir la darrera oportunitat abans de la mitja part quan als 36 minuts  va xutar desviat.

DESCANS: PALAMÓS 0-3 SOUTHAMPTON

Pochettino va decidir fer nou canvis al descans.

Rodríguez va marcar el 4-0 gràcies a un penal que Fedir va cometre sobre ell mateix.

El primer gol de Guly va arribar poc després quan va superar Fedir. Acte seguit va fer el segon.

El seus 10 minuts de gloria van acabar al minut 72 marcant el tercer després d'una altra centrada de Clyne.

A 5 minuts del final Shaw, jugant per banda esquerra, va aconseguir el definitiu 8-0 superant Martí Bartrina.

FINAL: PALAMÓS 0-8 SOUTHAMPTON