2 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho (Maik), Marc Guilana, Raul Calvo (Marc Vila), Pugui, Cunill, Arimany, Ritxi (Badre), Subi.

2 AEC MANLLEU: Iván, Masoliver (Ot), Archi, Geli, Juanjo (Muntada) Putxi, Seuma, Ramon Masó, Uri, Sala (Manu), Fortet.

2-2 - Revert (p)

TG: Malo. Archi.

TV: -

ABONATS A L'EMPAT

Quan encara els equips buscaven el seu lloc al terreny de joc, el Manlleu s'ha trobat amb un penal a favor i ha fet pujar el 0-1 al marcador (4'). El Palamós ha reaccionat immediatament i Arimany, de cap, hgués pogut empatar. Poc després, una falta directa llençada per Pugui l'ha desviat Iván a còrner que ha servit pel mateix Pugui, el porter no ha controlat l'esfèrica i Cunill ho ha aprofitat per posar l'1-1. A partir d'aquí, el partit ha entrat en una fase d'anades i vingudes. Arimany no ha arrivat a una centrada de Raul Calvo per ben poc i acte seguit, Sala (38') ha establert l'1-2 amb un xut ras de fora l'àrea. El Degà ha seguit insistint, i cinc minuts després Revert ha transformat un penal comés sobre Cunill.

La segona part ha sobrat. El Palamós ha controlat el joc, i més quan Uri s'ha hagut de retirar quan el Manlleu ja havia esgotat els tres canvis reglamentaris. Unes mans dins l'àrea han donat a Revert l'opció de fer el 3-2, però aquest cop Iván ha aturat el penal.

Destacar que als prolegòmens del partit, Subi ha rebut el trofeu Guillem Cantoné.

1 CERDANYOLA FC: Coca, Marc Aufinger, Ivan Serrano (Peke), Marc Garcia, David López, Uri Serra, Ramon, Edu Soler, Quim Solano (Creus), Oriol Molins, Puchi (Osuna).

1 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho, Morales, Subi, Marc Vila, Cunill, Arimany, Ritxi (Dani Romero), Pugui.

Fco.José Pazo Mora (Baix Llobregat)

Carlos Varela Irimia

Bruno Montoro Ferreiro

ADÉU AL PLAY-OFF

El Palamós ha sumat un punt del tot insuficient per seguir immers en la lluita per obtenir una plaça per disputarel play-off d'ascens a 2B. Un gol matiner (12') de Quim Solano ha posat el Cerdanyola al davant i no ha estat fins el minut 9 de la represa que Javi Revert ha empatat el Partit.

1-0 - Solano

1-1 - Revert

TG: Ahufinger, Ramon, Marc García. Arimany, Cunill, Pugui.

TV: -

0 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho, Morales, Raul Calvo, Pugui (Marc Vila), Cunill, Subi, Ritxi, Dani Romero (Arimany).

Andrés José Páez Brines (Tortosa)

Edgar Ramírez Hens

Albert Piñol Bautista

0 CE EUROPA: Leva, Guille, Cano, Víctor Duran (Vivó), Cuadras, Javi Lara, Rovira, Marc Esteban, Cebri (Javi Sánchez), Valderas (Guzmán), Diego.

TG: Raul Calvo. Guille.

TV: -

GRAN PARTIT, GRAN RESULTAT

El Degà ha patit però ha sabut lluitar davant un Europa que ha dominat territorialment. El Palamós, amb una defensa ordenada i un Martí incommensurable sota pals ha desbaratat una a una tots els intents dels barcelonins d'avançar-se al marcador.

A la primera part Martí ha aturat dos u contra u davant Rovira i Cebri, mentres el Palamós gairebé no s'ha acostat a la porteria de Rafa Leva.

A la segona meitat, l'Europa ho ha seguit intentant i el Palamós ha anat entrant al partit i ha disposat d'alguna ocasió per endur-se el partit. Destaquem un xut de David Malo de fora l'àrea que Leva ha refusat amb la punta dels dits i una rematada de Revert que ha aturat sobre la ratlla de gol.

3 UE CASTELLDEFELS: Conesa, Pastells, Roselló, Martínez, Camps, Sánchez, Roigé, Prieto, Cervantes (Arnau), Gilberto (Rubén Epitié), Cano.

3 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho, Morales, Raul Calvo, Marc Vila (Gaspar), Cunill, Subi, Ritxi (Maik), Pugui.

SEGONES PARTS MAI FOREN BONES

Afrontava el Degà el desplaçament a Castelldefels amb les baixes de Sergi Arimany per sanció, Marc Guilana amb grip i Romero i Dani Fernández tocats; però amb la novetat de Miquel Molist que tornava a una convocatòria després de superar una greu lesió i la presència de dos juvenils.

El partit ha començat immillorablement pel Degà, doncs Revert marcava al minut 6. Pastells ha empatat al 35', però dos gols de Morales i Ritxi han permés el Palamós marxar als vestidors amb una còmoda aventatja. Però una nefasta segona part dels palamosins ha permés al Castelldefels empatar el partit.

Destacar que Maik Molist ha disposat d'aguns minuts, així com també el juvenil Norbert Gaspar que debutava així a Tercera Divisió.

0 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho, Cunill, Raul Calvo, Marc Vila (Marc Guilana), Pugui, Arimany, Ritxi (Badre), Subi.

0 CF GAVÀ: Pacheco, Juanito, Navarro, Ferrone, Blanchart, Uri, David (Fran), Unzue, Quiles, Ucles (Sergio), Grau (Massuet).

J.Fco.Pérez Bueno (Barcelona)

Pedro Millán Agudo

José Asensio Tejero

TG: Raul Calvo, Arimany (2).

TV: Arimany

DOMINI ESTÈRIL

Gran festa futbolística amb la presentació dels equips de Futbol Base del Degà abans del partit que ha començat amb cert retràs per problemes amb la xarxa de la porteria de l'Avinguda Catalunya.

El Palamós ha dominat i controlat el partit amb un Gavà centrat en tasques defensives. El domini no ha servit, però, per tenir massa ocasions de gol; i només Revert ha tingut dues oportunitats a les acaballes de la primera part.

A la segona, el Palamós ha pujat les línees de pressió i ha creat més perill. Revert a poc de començar, Pugui amb un xut creuat, Arimany per partida doble i Cunill haguesin pogut marcar; mentres el Gavà ha tingut alguna opció al contraatac.

0 FC SANTBOIÀ: Plancheria, Márquez, Javi Calvo, Sergio, Fali, Alex Fernández, Pedro, Raül (Òscar), Eloi, Kevin (Gerard), Alberto Manga (Villafaina).

1 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho, Morales, Pugui (Marc Vila), Cunill, Romero(Raul Calvo), Arimany, Ritxi (Dani Fernández), Subi.

PEL BON CAMÍ

El Degà ha tornat a asaborir la victòria, i un cop més a camp contrari. Ritxi ha fet el primer des de la frontal a la mitja hora de la primera part i Arimany ha sentenciat a 20 minuts pel final. Entre ambdós gols Martí ha evitat l'empat i possible reacció dels barcelonins.

El Palamós suma així tres punts esencials per seguir aspirant a les places de promoció a 2ªB.

1 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho, Morales (Arimany), Raul Calvo, Pugui, Cunill, Romero(Dani Fernández), Ritxi, Subi.

2 UD CORNELLÀ: Íñigo, Cazorla, Martí, Pelegrí, Israel, David, Vallès (Pol Planes), Caballé, Manu (Civil), Codina (Gaudoso), Juli.

0-1 - Martí

0-2 - David

1-2 - Revert

TG: Raul Calvo, Arimany, Ritxi. Pelegrí, Cazorla, Codina.

TV: -

David Jorge Conejo Rodríguez (Tarragona)

Víctor Orgán Serrán

Gonzalo Romero Freixas

UN PARTIT MOLT ESPÈS

Partit d'anades i vingudes sense massa ordre i sense oportunitats clares per ningú. L'efectivitat d'ambdós equips, però, ha estat màxima. De dues oportunitats el Cornellà n'ha fet dos gols  i el Palamós un gol i un pal.

El Palamós ha estat bastant espès i encara que hi ha posat moltes ganes en cap moment ha arribat a controlar el partit. El Cornellà ha marcat el primer gol quan el partit estava mig embogit (Martí ha desviat un servei de banda penjat dins l'àrea) i el segon quan David ha aprofitat un refús de Martí després d'una falta directa ja a la segona part.

Revert hauria pogut empatar poc després de l'1-0, però la seva rematada ha anat al traveser i el posterior xut de Toni Cunill ha sortit un pel alt. El gol palamosí ha arribat massa tard, ja en el descompte de la segona part quan Xavi Revert ha pentinat un còrner servit per Pugui.

1 CD MASNOU: Pociello, Jonhatan Reina (José Garcia), Rueda, Martínez, Aitor, Jonhatan Ferreira, Peque, Ñito, Ferran Alabau, Hèctor, Jordi Sánchez (Eric).

2 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert (Guilana), Chicho, Morales, Raul Calvo, Pugui, Cunill, Romero(Arimany), Ritxi (Dani Fernández), Subi.

PAS DE GEGANT

El Degà necesitava la victòria per no veure's despenjat de les primeres posicions i mantenir intactes les seves aspiracions de play-off; i ho ha aconseguit amb una bona primera part, on s'ha decidit el partit. Revert i Cunil han materialitzat els gols palamosins, mentres Alabau posava l'empat momentani a poc d'avançar-se el Palamós. La segona part ha estat més avorrida i sense massa oportunitats per cap dels dos equips. Destaquem només una rematada d'Alabau al pal al minut 74.

César García Peñacoba

0 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho, Morales, Raul Calvo, Pugui, Cunill, Arimany (Romero), Ritxi (Marc Vila), Subi.

0 TERRASSA OLÍMPICA: Ortega,Dot, Sergi Pérez, Javi González, Segarra, Juli, Maldonado (Juancho), Hèctor (Josep), Gallar, Jaime Vilajosana), Montoro.

RESULTAT JUST

Partit molt disputat i competit, amb moltes anades i vingudes amb domini altern però sense oportunitats clares per cap dels dos equips. Palamós i Terrassa s'han repartit la posesió de l'esferica; però el respecte pel rival els ha fet prendre moltes precaucions defensives que han portat a que ningú fos capaç de foradar la porteria contraria. Destaquem dues jugades: un possible penal a Arimany a la primera part, que l'àrbitre ha resolt amb targeta groga pel davanter palamosí i una pilota al pal de Cunill rematant una centrada de Pugui en el descompte de la segona part .

TG: David Malo, Arimany, Cunill, Morales, Raul. Sergi Pérez, Juli.

TV: -

Israel Gómez Hernández (Lleida)

Jesús Gimeno Solans

Edgar Nula Pérez

0 UE RAPITENCA: Josué, Yélamos, Ulla, Ortega, Pardo, Bertomeu, Teixidó, Barrufet (Gasparín), Pino (Martí), Jiménez, Vernet (Iván).

3 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho, Morales (Marc Guilana), Raul Calvo, Marc Vila (Arimany), Romero (Badre), Subi, Ritxi, Pugui.

0-2 - Romero

0-3 - Morales

TG: Jiménez, Teixidó. David Malo.

TV: Ortega

ESVAINT QUALSEVOL DUBTE

El Palamós ha demostrat que la derrota davant el Montañesa va ser només un petit entrebanc i ha sortit victoriós, un cop més, en un partit a priori complicat.

La primera part ha estat de tràmit, amb una Rapitenca concient de que s'hi jugava el ser o no ser a la Tercera Divisió. Aquest nerviosisme ha fet que Ortega fos expulsat a la mitja hora per agafar Romero quan encarava la porta contraria.

Amb un jugador més, el Degà ha fet seva la segona part i Revert, Romero i Morales han fet pujar el 0-3 que deixa el Palamós a dos punts de la promoció.

Fco. Javier Pazo Mora (Baix Llobregat)

Pablo de la Iglesia Muñoz

Carlos López Buendía

2 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho, Morales (Dani Fernández), Raul Calvo, Pugui, Cunill (Marc Vila), Ritxi (Romero), Subi, Arimany.

José Antonio Salas Montoro (Baix Llobregat)

Alejandro Cabezas Moya

Juan Carlos Blasco Pastor

3 CF MONTAÑESA: Burgada, Amantini, Melich (Poves), Borges, Payan, Giménez (Pérez Toran), Padilla, Silvestre (Sánchez), Garros, Escabros, Nils.

1-0 - Padilla

2-1 - Nils

2-2 - Revert

3-2 - Poves

TG: Melich, Amantini, Escabros, Padilla. Cunill, Chicho.

TV: -

AMB LA MEL ALS LLAVIS

Es jugava el Degà entrar en zona de play-off i a fe que ho ha intentat. El Palamós ha hagut de remuntar per dos cops el resultat i ha entrat a la recta final amb empat a 2; però ha vist com en el 88' Poves sentenciava el partit.

2 FC VILAFRANCA: Marc Ramírez, González, Font (Èric), Medina, Marcos, Iván, Eloi (Lora), Antolinez, Owono (Mario), Boira, Adri.

3-2 - Revert

TG: Dani Fernández, Cunill. Medina, Boira.

TV: -

FINS EL FINAL, TOT S'HI VAL

Partit avorrit i sense massa ocasions, però amb grans dosis d'emoció, sobre tot a la segona part. El Vilafranca, molt ben situat damunt el terreny de joc, ha controlat el partit a la primera part. No obstant, l'únic gol l'ha fet Arimany després de pispar-li la bola a un confiat Marc Ramírez.

La segona part ha començat igual i ben aviat Owono ha empatat. A partir d'aquest moment, el Palamós s'ha posat les piles i ha començat a controlar més l'esfèrica i ha crear ocasions. Així, Revert ha assistit Dani Fernández que ha afusellat Ramírez: 2-1. I quan ja tothom donava la victòria per feta, Adri ha tornat a empatar amb un gran xut des de fora l'area. Però aquesta temporada, la lluita del Degà sempre té recompensa i en la jugada posterior Revert ha caçat una pilota dins l'area per fer el 3-2 definitiu..

3 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho, Morales, Raul Calvo, Pugui, Cunill, Arimany (Ritxi), Dani Fernández (Romero), Subi.

0 UDA GRAMENET: Beas, Quijada (Canelada), Adán, Ríos, Carrasco, Mendoza (Torrents), Uemura, Padilla (Dango), Montoya, Morales, Pluvins.

2 PALAMÓS CF: Martí, David Malo (Badre), Revert, Chicho, Morales, Guilana, Pugui, Cunill, Dani Fernández Arimany), Raul Calvo, Subi.

Jordi Giménez Ferrer

0-2 - Pugui

TG: Padilla, Quijada. Chicho, Revert, Marc Vila.

TV: -

PREVISIBLE I MERITORI

Victòria previsible del Degà a Santa Coloma davant un equip que només ha sumat 2 punts a casa. La Grama ho ha intentat al primer temps i ha claudicat en el segon. El Palamós, per la seva part, ha demostrat que la derrota davant el Santfeliuenc va ser un fet aillat, s'ha ratificat com a màxim golejador amb 2 gols més i continúa aumentant la seva eficàcia defensiva tornant a deixar la porta a zero. De fet, el Palamós només ha encaixat un gol en els últims quatre partits.

0 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho, Morales (Guilana), Raul Calvo, Marc Vila (Àlex Fernández), Cunill, Dani Fernández, Pugui, Subi.

1 FC SANTFELIUENC: Santi, Nacho, Alberto, Ortiz, Rovira, Tena (Gordillo), Edgar (Pacheco), Bolaños, Cano, Josele, Faura (Maldonado).

0-1 - Edgar

TG: - Guilana. Rovira.

TV: -

MOLTA LLUITA I POCA SORT

Partit molt disputat però no gaire vistós; molta lluita però poques ocasions...

A la primera part el Santfeliuenc, a favor de vent, ha tingut més control de l'esfèrica; però cap equip ha tingut arribada. Destacar un xut de Dani Fernández que Santi ha pogut refusar a còrner i un parell de contraatacs del Santfeliuenc.

Al minut 24' ha començat el particular Via Crucis palamosí, ja que Marc Guilana havia de debutar prematurament substituint Javi Morales amb dificultats respiratòries.

La segona part no podia començar pitjor. Contraatac del Santfeliuenc que es veu afavorit per tots els rebots fins que la pilota arriba a Edgar que, tot sol, només té que afusellar la porteria palamosina. A partir d'aquí, monòleg palamosí amb Martí com un espectador més. Dani Fernández ha pogut empatar, però ha xutat massa creuat. Cap el final, Chicho no ha arribat per ben poc a una centrada de Pugui; i en el descompte, penal. Unes mans tan clares com absurdes d'Ortiz han donat a Revert l'ocasió d'empatar el match. Javi ha enganyat Santi, però el seu xut ha topat amb les cames del porter...

Juan Manuel Vico Moreno (Barcelona)

David Barón Ajenjo

Pol Domenech Roca

0 UE VILASSAR: Imanol, Escribano, Aybar, Fuentes, Camps, Domingo, Muñoz (Frías), Mendoza, Roldán (Mamadou), Vives, Arqués (Bermúdez).

1 PALAMÓS CF: Bayona, David Malo, Revert (Àlex Fernández), Chicho, Morales, Raul Calvo, Marc Vila (Dani Fernández), Cunill, Pugui, Ritxi (Badre), Subi.

Albert Català Ferran (Lleida)

Adrià dela Fuente Domingo

Xavier Dalmau Montull

0-1 - Cunill

TG: - Arqués. Raul, Ritxi, Arimany, Subi, Pugui.

TV: Mendoza.-

SHOW MUST GO ON

El Palamós ha aconseguit a Vilassar una nova victòria i ja suma 8 partits sense perdre (20 de 24 punts) i s'afiança a les posicions de privilegi a tocar de la promoció. A més, el Dega encadena dos partits sense encaixar gols per primer cop aquesta temporada.

Pel que fa al partit en sí, poca història i menys ocasions. El Palamós, però, aquesta temporada és letal en atac i de mitja ocasió en fa un gol; i aquest cop, Toni Cunill ha certificat la victòria a 10 minuts del final.

1 PALAMÓS CF: Bayona, David Malo, Revert, Chicho, Morales, Raul Calvo, Marc Vila (Dani Fernández), Cunill, Arimany Àlex Fernández), Pugui (Badre), Subi.

0 UE RUBÍ: Segovia, Kiki, Samu, Aitor Torres, Fontanils, Cervantes, Collado, Hèctor Ferran Vila), Àlex Pla (Ernest), Roger (Adri Díaz), Raventós.

Alfonso Oliva Bueno (Penedès-Garraf)

Wilson Freire Lema

Antonio Montes Rodríguez

FUTBOL TOTAL

Partit intens i molt disputat el que s'ha pogut veure aquesta tarda al Nou Municipal entre dos equips que han demostrat molt respecte l'un per l'altre.

El Rubí ha començat manant; però, de seguida, el Palamós, impecable defensivament, s'ha tirat endavant i ha començat a crear perill, sobre tot amb internades de Marc Vila. Les oportunitats més clares han estat una volea de Marc Vila i una centrada de Pugui que s'ha passejat davant la porteria de Segovia sense trobar rematador.

La segona part ha estat un calc de la primera; amb un Rubí que ha anat de més a menys i un Palamós molt ordenat i que ho intentava per activa i per passiva, pressionant molt al davant i amb internades per ambdues bandes. No ha estat fins a quart d'hora pel final que una rematada de Pugui a una centrada Dani Fernández ha quedat morta a l'àrea petita i Sergi Arimany ha encertat a fer-la entrar a la porteria barcelonina. El Rubí ha buscat l'empat, però sense convicció i ha acabat claudicant.

TG: -. Kiki, Hèctor.

TV: -

3 FC ASCÓ: Chiné, Roca, Coch, Piju, Edu Vives, Edgar (Virgili), Sergi Duran, Gabernet, Ermengol (Roigé), Canadell, Genís (Sergi Moreno).

3 PALAMÓS CF: Bayona, Frigola, Revert, Cunill, Morales, Marc Vila, Pugui, Badre, Arimany (Adri), Dani Frenández (Àlex Fernández), Subi.

Carlos Álbelda Bárcena (Barcelona)

Alberto Madrigal López

0-3 - Pugui

1-3 - Ermengol (p.)

2-3 - Roca

3-3 - Virgili

TG: Coch (2). Marc Vila, Badre, Àlex Fernández.

TV: Coch.

SEGONA PART PER OBLIDAR

Si contra el Figueres va sobrar la primera part, a Ascó ha sobrat la segona. El Palamós ha començat molt incisiu i ha aprofitat les ocasions que ha creat per posar-se 0-2 (Revert/Arimany) a poc de començar (21'). El Degà ha sabut conservar l'avantatge; i fins i tot aumentar-la a l'inici de la segona part (Pugui, 46'). A partir d'aquí, però, el partit a estat de l'Ascó, que ha escurçat diferències gracies a un clar penal i ha marcat el 2-3 una mica massa aviat. El 3-3 ha marcat el final d'un quart d'hora maleit i el Palamós ha pogut conservar l'empat fins al final.

Tot i les baixes (Venzal i Maik fora de combat; Raul, Ritxi i Chicho sancionats; David Malo amb grip i Romero tocat) el Palamós ha fet un partit meritori i cal estar-ne orgullós. Bayona ha signat el partit 400, un juvenil ha debutat (Jordi Frigola) i dos més han tingut minuts (Adri i Àlex Fernández).

3 PALAMÓS CF: Martí, David Malo, Revert, Chicho, Morales, Cunill, Pugui, Marc Vila (Dani Fernández), Arimany (Dani Romero), Ritxi (Badre), Subi.

3 UE FIGUERES: Ureña, Micaló, Argi, Busquets, Murga, Grau, Del Campo Adrià Serra), Cornellà, Teixi (Pol Compte), Cristino, Bonaventura (Moñino).

3-3 - Chicho

TG: Arimany, Chicho, Ritxi. Argi, Teixi, Ureña..

TV: -

HA SOBRAT LA PRIMERA PART

De seguida s'ha vist que avui tocaria patir. El Palamós ha sortit mig adormit i li ha costat entrar en el partit. Això ho ha aprofitat la Unió per imposar el seu ritme i portar la iniciativa. Així, amb una rosca perfecta, Bonaventura ha avançat els figuerencs i Cornellà ha posat el 0-2 aprofitant un refús poc contundent de Martí.

No ha estat fins els últims minuts que el Degà no s'ha tret la son de les orelles i ha creat perill amb un parell de bones internades. Ja en el descompte, Pugui ha rematat una bona centrada de David Malo, Ureña no ha blocat i Arimany, molt atent, ha pogut reduir diferències. 1-2 a la mitja part.

La segona ha estat molt diferent. El Palamós ha sortit decidit a donar-li la volta al partit; i ha creat perill des de l'inici. Però quan la parroquia local ja veia l'empat, Del Campo ha aigualit la festa posant l'1-3 al marcador. La reacció dels palamosins no s'ha fet esperar, i cinc minuts després, Ritxi ha tornat a escurçar les diferències amb un gran xut.

El Degà ha seguit insistint, mentre el Figueres començava a pagar l'esforç realitzat i començava a perdre temps. El Palamós, però, no es donava per vençut; i ho seguia intentant amb internades per ambdues bandes. I altre cop en el descompte, una bona jugada de Pugui ha acabat en còrner. El mateix Pugui l'ha servit magnificament perque Chicho empatés el partit. No hi ha hagut temps per més... ni falta que feia.