top of page

Palamós CF 0 - CD Masnou 1

I aquest conte ja s'ha fos...

No ha pout el Degà tancar la temporada amb victòria i ha caigut en un partit en que ni Palamós ni Masnou es jugaven res, tret de la posició que al final ocuparien a la taula clasificatòria.

La primera part ha estat de domini altern, encara que el Masnou ha tingut més posesió fruit de jugar més al toc que un Palamós que intentava arribar a la porta contraria amb passades llargues i penetracions per banda. Total, cap ocasió i 0-0 a la mitja part.

A la segona han arribat les oportunitats del Palamós i el gol del Masnou. I és que els palamosins han tingut força ocasions a peus d'Arimany, Del Moral i David Torres; encara que la més clara ha estat per Manga que ha estavellat la pilota al pal. Minuts abans, Arimany havia rematat un xic alt una passada del mateix Manga.

I com sol passar, quan més insisteix un, acava marcant l'altre. I ha estat Toledo, amb un xut fluix i ras, però ajustat al pal. A partir d'aquí, el Palamós ha insistit encara més. Màrmol ha enviat tothom a l'atac i el Masnou hagués pogut sentenciar a la contra.