top of page

Palamós CF 5 - UE Vilassar 1

Tres punts per seguir a Tercera

Primera part marcada pel gol que el pitxixi Arimany ha marcat als 30 segons; ja que al veure's amb avantatja al marcador, el Palamós ha gripat el motor. El Vilassar ha aprofitat la relaxació palamosina per posar setge a la porteria de Bayona; i només la falta de punteria li ha impedit empatar el partit, ja que els pals i Bayona han impedit la remuntada maresmenca.

I el que són les coses, després d'un primer temps infumable, un penal al minut 44 ha permés al Degà marxar als vestidors amb un 2-0 favorable.

La segona part ha estat una altra història. Javi Morales ha fet un penal molt inocent que ha permés Fontanella fer el 2-1 aprofitant el refús d'un encertat Bayona. Aquest gol ha obert els ulls a l'equip local que ha vist les orelles al llop i ha canviat el xip. A més, l'entrada del juvenil David Torres ha permés el Palamós desbordar per velocitat i oferir un espectacle impensable.

David Torres amb un gran gol i Arimany després d'una gran jugada col·lectiva han posat el 4-1; mentres Del Moral ha posat la cirereta amb un gol olímpic a 5 minuts del final.