top of page

FC Palamós 1 - AEC Manlleu 0

Del Moral decideix

El Palamós ha portat en tot moment el pes del partit davant un Manlleu que ha jugat a veure-les venir mentre en atac buscava un Manel Sala que avui ha quedat inèdit ja que no ha pogut superar la disciplina defensiva dels de la Costa Brava. El Degà ho intentava amb xuts llunyans (Matamala, Venzal, Del Moral) però tampoc trobava el camí del gol. Lògicament, doncs 0-0 a la mitja part.

L'entrada del combatiu Marc Medina al quart d'hora de la segona part ha donat al Palamós un plus d'intensitat ofensiva. Arimany, per dos cops, i Del Moral haguesin pogut avançar els palamosins. El Manlleu seguia a la seva i Bayona era un espectador més.

A 10 minuts del final ha arribat la jugada clau. Falta sobre Arimany a la frontal que Del Moral xuta magistralment clavant l'estèric a l'escaire esquerra de Barragan.

A rel del gol, els manlleuencs s'han tirat a l'atac, però ja era massa tard; encara que Bayona, amb el temps ja complert, ha tret una pilota que podia significar l'empat.