top of page

Palamós CF 3 - FC Cerdanyola 2

Remuntada espectacular

Primera part per oblidar. El Palamós ha intentat tenir el control del partit, però tot i aconseguir-ho a mitges, no ha acabat de crear ocasions ni de portar perill a la porteria contraria. Tampoc el Cerdanyola ha fet res de l'altre món, però ha estat letal en les dues arribades que ha tingut (Josue, 11'; Roland, 26') fruit de dos contraatacs. L'única ocasiódel Palamós ha arribat al minut 40 quan Del Moral ha xutat des de la frontal i Coca ha desviat a corner.

Amb res a perdre, Joan Màrmol ha decidit jugar-se el tot per el tot i ha donat entrada a Medina per Morales i ha passat a jugar amb defensa de 3. El gol de Cano als 8 minuts de la represa ha donat al Degà el punt de confiança necesari per no donar el partit per perdut. El Palamós dominava totalment el rival, però l'empat es feia esperar. L'entrada del juvenil David Torres ha estat decisiva, ja que la primera pilota que ha tocat només sortir ha significat el 2-2.

L'extasi local ha arribat al minut 82. Medina és fruit d'un penal que l'àrbitre no xiula, es regira i fa una centrada mil·limètrica perque Arimany, en planxa, marqui el gol de la victòria.