top of page

FC Ascó 1 - Palamós CF 1

Un punt de treball i sacrifici

El Palamós CF ha sumat un punt en el desplaçament més llarg de la temporada. L'expedició palamosina ha sortit a les 5:45 del Nou Municipal i ha arribat a Ascó després de 4 hores d'autocar. I l'esforç no ha estat en va, perque el Degà ha sumat un punt davant el líder, i fins i tot hagués pogut guanyar el partit.

La primera part ha estat local ja que a part del gol (Eizaguirre, 28') els asconencs han tingut alguna altra ocasió que ha estat desbaratada per Bayona. Per part palamosina, Manga, de baselina, ha estat a punt d'empatar el partit.

A la segona part, el Degà ha fet un pas endavant. Joan Màrmol ha fet dos canvis eminentment ofensius, donant entrada a Medina i Del Moral per Moha i Elíes. El Palamós ha portat més perill, i Sergi Arimany (dubte fins última hora per angines) ha empatat de penal (62').

L'Ascó ha acabat jugant amb 10 ja que el seu porter Chiné (que a la primera part havia substituit el titular Fuertes) s'ha lesionat quan els tarragonins ja havien fet els 3 canvis reglamentaris i Albert Virgili ha hagut de fer de porter improvisat.

El juvenil David Torres ha entrat cap el final per intentar trencar amb la seva velocitat, però el marcador ja no s'ha mogut.