top of page

Palamós CF 1 - Pobla de Mafumet 2

Un càstig excesiu

Partit intersetmanal corresponent a la 24 jornada de lliga que en el seu momenty va ser ajornat per la vaga decretada per la FCF contra la nova legislació fiscal de l'estat espanyol en el mon de l'esport. L'entrada ha estat gratuïta i hi ha hagut xocolatada per la mainada assistent.

La Pobla ha sortit decicida a fer-se amb les regnes del partit i a portar la veu cantant; i si bé ha dominat territorialment, no ha pogut trencar l'ordenada defensa palamosina. No en và, el primer xut entre els tres pals l'ha fet Del Moral (16') i el primer gol ha estat obra de Medina (31'). No ha estat fins el final de la primera part que la Pobla ha fet el seu primer (i únic??) xut a porta. Ha estat una falta a la frontal i ha significat l'empat a 1.

La segona part ha començat amb un lleuger domini del Degà que ha estat estroncat pel segon gol tarragoní a la sortida d'un corner. El Palamós ha buscat l'igualada, però el poc encert de cara a porta ha fet que el 1-2 fos inamovible.

Ja en roda de premsa postpartit, Joan Màrmol ha destacat la qualitat del filial del Nàstic; però també ha recordat que el Palamós ha intentat competir i jugar-li de tu a tu a la Pobla i ha valorat molt positivament la lluita i l'entrega de tots els jugadors palamosins.