top of page

Palamós CF 1 - CF Gavà 4

GLAÇATS

Glaçats pel fred i elmarcador.

El Palamós ha desaprofitat una gran oportunitat per deixar molt tocat un rival directe per la salvació i establir-se en una posició privilegiada a la taula classificatoria.

El Gavà ha començat el partit amb un joc imprecís i anàrquic propi d'un conjunt que està en plena renovació i on la majoria de jugadors acaben d'arribar. El Palamós, però, ha estat incapaç de plasmar la seva superioritat al marcador; i com sempre passa, perdonar és morir. Un penal al final de la primera part ha donat un premi, buscat, però immerescut al Gavà i ha obligat el Palamós a remar contra corrent.

0-1 al descans.

A la segona part, el Degà ha sortit decidit a capgirar el resultat; però ha descuidat la cobertura i els barcelonins ho han aprofitat per deixar el partit sentenciat amb dos gols més. El Palamós seguia insistint, però més amb el cor que no pas amb el cap; i amb l'entrada dels juvenils Àlex Fernández i David Torres, així com la d'Axel, ha guanyat en arribada, però no en definició. Axel ha reduït distàncies, però ha estat un miratge, ja que acte seguit ha arribat l'1-4 definitiu. I per acabar d'arrodonir el desastre, Manga ha lleçat fora un penal amb el temps quasi complert.

El porter i capita Joan Bayona en roda de premsa (Foto: Palamoscf.cat)