top of page

CE Sabadell B 1 - Palamós CF 1

El Degà continua sumant

Sabadell B i Palamós han empatat a Castellar. (Foto: cesabadell.cat)

El Palamós ha aconseguit a Castellar del Vallès, i contra un rival directe,un punt més en la seva lluita per eludir les posicions perilloses. Si bé el Sabadell ha dominat més a la primera part, Bayona i la defensa palamosina han frustrat qualsevol intent dels vallesans per avançar-se al marcador; i fins i tot Manga ha tingut l'oportunitat més clara pels palamosins quan ha estavellat una pilota al pal. A punt de la mitja part, però, Clotet ha aprofitat un refús per fer pujar l'1-0 al marcador.

A la segona part, Màrmol ha donat entrada a Amos Gasca i Cristian del Moral; i aquest últim, referent palamosí als darrers partits, no ha trigat gens en empatar el partit (51') amb un xut de llarga distància; i hagués pogut avançar el Palamós amb un llançament de falta que ha sorprés el porter arlequinat.

Joan Màrmol i Ismael Gil, entrenadors palamosins. (Foto: palamoscf.cat)