top of page

Palamós CF 2 - UE Castelldefels 1

Trajectòria ascendent

Joan Màrmol ha pogut celebrar una nova victòria.

El Palamós ha guanyat el Castelldefels, un rival directe, i tancarà l'any amb 22 punts i amb una trajectòria netament ascendent.

Els baixempordanesos recuperaven Javi Morales, però tenien les baixes de Cano (sancionat) i Àxel i Del Moral (lesionats).

El Degà ha començat el partit amb gran intensitat i posant setge a la porteria d'August. Ben aviat (3') l'estrategia palamosina ha funcionat a mitges, i una falta servida per Manga ha acabat amb una centrada d'Arimany que Aitor Lario ha desviat als fons de la seva porteria. El gol ha obligat el Castelldefels a avançar línees en busca de l'empat i ha embotellat el Palamós al seu camp. La igualada (20') ha arribat amb un xic de fortuna, doncs després d'alguns refusos, Cervantes ha superat el porter palamosí amb un xut que ha botat davant Bayona i ha tocat el pal abans d'entrar.

No ha estat fins la mitja hora de joc que el Palamós s'ha tret de sobre el domini barceloní i ha tingut un parell d'ocasions per tornar-se a avançar. El marcador, però, no s'ha mogut i s'ha arribat al descans amb el 1-1.

La segona part ha estat mig calc de la primera. El Degà que marca aviat (Arimany, 54'), el Castelldefels avança línees i el Palamós que es defensa amb ordre i intenta sortir al contraatac. Tot i el domini, el Castelldefels no ha disposat d'ocasions clares i el Palamós ha pogut mantenir la ventatja fins el final.

Destacar el debut d'un altre juvenil, Manu Hermilo, que va entrar al 87' substituint Moha.