top of page

S.Vidrerenca 0 - Palamós CF 2

El Palamós comença a veure la llum

Partit de Festa Major al Municipal de Vidreres

El Palamós s'ha imposat per zero gols a dos en el partit de Festa Major disputat a Vidreres davant l'Sporting Vidrerenca. Al Degà, però, li ha costat entrar en joc davant la pressió que en tot moment han exercit els locals que dificultava la sortida de pilota. Així, tot i els intents d'Alberto Manga per elaborar jugades i distribuir joc, el mig camp palamosí ha estat quasi inexistent i les oportunitats arribaven fruit d'internades per ambdues bandes. La primera part ha acabat 0-1, gol d'Axel que ha aprofitat una errada del porter local quan volia jugar la pilota amb la seva defensa.

A la segona part, Jordi Martínez ha donat entrada a la resta de convocats. El millor d'aquests segons 45 minuts ha estat sens dubte el gol de Cristian del Moral, que ha controlat perfectament una centrada mentre s'internava per banda esquerra i sense deixar botar l'esfèric ha superat per alt el porter vidrerenc.

Sp.Vidrerenca-Palamós CF

No s'han vestit els lesionats Venzal, Jayro i Javi Calvo a més de Subi i Elíes. El juvenil Jordi Frigola ha estat titular i els altres dos juvenils desplaçats, Oriol Ribas i Pol Corpas han tingut minuts a la segona part.